Om VPN-begränsningar

Om du använder Gratisversionen av Kaspersky VPN Secure Connection och din enhet inte är ansluten till My Kaspersky, kan du använda 200 MB av säker trafik om dagen.

Om du överskrider gränsen för säker trafik, meddelar programmet dig om att VPN är otillgängligt. Det kan ta flera minuter från det att meddelandet visas till dess att VPN inaktiveras.

Du kan vidta någon av följande åtgärder:

Mängden använd trafik som visas i programmets huvudfönster kan skilja sig från den verkliga mängden med upp till 15 %.

Programmet visar ett meddelande som informerar dig om att säker trafik är tillgänglig för dig inom en timme efter att trafikräknaren har återställts.